Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Θεία Λειτουργία για τα Χριστούγεννα, στα παιδιά του Κ.Α.Α.Π Βούλας.


  Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού Κ.Α.Α.Π. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) Βούλας, τελέσθηκε ο Όρθρος και η Θ. Λειτουργία από τον Εφημέριο του Ιδρύματος π. Αντώνιο Χρήστου και την συμμετοχή όσο παιδιών μπόρεσαν να προσέλθουν.

 Είναι αξιοσημείωτο ότι τα παιδιά μετά από τον σχετικό συντονισμό από εθελοντές και το προσωπικό του Ιδρύματος, στάθηκαν με ευλάβεια προσευχόμενα, έψελναν το Κύριε Ελέησον και το Αμήν, κράτησαν λαμπάδες, κεριά και εξαπτέρυγα κατά την είσοδο και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.
   Στο τέλος της Θ. Λειτουργίας ο π. Αντώνιος σύντομα στην ομιλία του στο τέλος, επισήμανε τα πιο πάνω γεγονότα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του.




   Η Θ. Λειτουργία αυτή γίνεται κάθε χρόνο τέτοια μέρα, ουσιαστικά για τα Χριστούγεννα και γι αυτό το λόγο, ο Λειτουργός περνά από τους θαλάμους για να κοινωνήσουν και τα παιδιά που δεν μπορούν να προσέλθουν στο Ιερό Παρεκκλήσιο.


                   Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή