Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Μελωδικό ταξίδι από το Βυζάντιο στις πρωτεύουσες της Ευρώπης στον Ι. Ν. Αγίας Τριάδος Γλυφάδας


«Μελωδικό ταξίδι από το Βυζάντιο μέχρι τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης» πραγματοποίησαν σήμερα αργά το απόγευμα όσοι βρέθηκαν στην Χριστουγεννιάτικη Γιορτή που πραγματοποιήθηκε από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Γλυφάδας. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προσευχή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλο.

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός από τον Σταύρ. Οικον. π. Γεώργιος Γαντζό, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος, ο οποίος και παρουσίασε το πρόγραμμα που καθήλωσε-όπως απεδείχθη στη συνέχεια- το πολυπληθές κοινό.

Το κύριο μέρος του προγράμματος της Χριστουγεννιάτικης Εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο «Αθηνάς Μαρτίνου» (κάτω από τον Ιερό Ναό Αγ.Τριάδος), άνοιξε με επίκαιρη ομιλία του  ο π. Νικόλαος Κουτρουμάνος, προϊστάμενος του Ι.Ν.Κοιμήσεως Θεοτόκου Θεομήτορος Αλίμου.

Επίκαιρους ύμνους απέδωσε χορωδία συνεργατών του Πρωτοψάλτη του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, κ. Ηλία Φραγκάκη, υπό τη διεύθυνσή του. Η χορωδία καταχειροκροτήθηκε από το ακροατήριο.

Το μελωδικό ταξίδι στις μεγάλες πόλεις και πρωτεύουσες της Ευρώπης κορυφώθηκε με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την Γηραιά Ήπειρο, που απέδωσαν η υψίφωνος Ανίλα Τέλι, την οποία συνόδευε στο πιάνο η Νίκη Σερανίδου. Οι δύο διεθνούς φήμης καλλιτέχνιδες ήρθαν από τη Θεσσαλονίκη, ειδικά για την εκδήλωση και για μια ακόμη φορά δικαίωσαν τη φήμη τους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος μετά το τέλος της επιτυχούς εκδήλωσης ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά και συνεχάρη τους εφημερίους του Ι.Ν. π. Γεώργιο Γαντζό και π. Μάριο Χανόπουλο, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο καθώς και την διαχειριστική Επιτροπή του Ενοριακού Φιλόπτωχου Ταμείου, για την επιτυχή εκδήλωση.

Μεταξύ του ακροατηρίου και ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος δήλωσε κατενθουσιασμένος από την εκδήλωση του Ιερού Ναού.

Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τα έργα του Ναού και για το Φιλανθρωπικό έργο της δραστήριας ενορίας.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή