Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Υποδειγματική» Θεία Λειτουργία σε μαθητές Γυμνασίου, στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας.



  Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Βούλας, τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, με συμμετοχή περίπου 100 μαθητών της Β΄ Γυμνασίου του 2ου Γυμνασίου Βούλας.

  Για εκπαιδευτικούς λόγους η θεία λειτουργία τελέσθηκε στην ωραία πύλη για να μπορούν όλοι να βλέπουν τα τελούμενα.

  Τη Θ. Λειτουργία τέλεσε ο π. Στέφανος Κεχαγιάογλου, ενώ τα θεολογικά σχόλια και επεξηγήσεις έκανε ο π. Αντώνιος Χρήστου (για να ακούσετε πατήστε εδώ).

Τα παιδιά με ιδιαίτερη προσοχή και ησυχία μετείχαν της Θείας Λειτουργίας και πολλά από αυτά είχαν προετοιμαστεί και κοινώνησαν.

Στο  τέλος μετά το αντίδωρο, κατέβηκαν όλοι στο πνευματικό κέντρο της Ενορίας και έλαβαν ένα λιτό πρωινό, το οποίο προσέφερε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού.  
Ευχάριστη έκπληξη για παιδιά ήταν ένα δουν το γεγονός, ότι φιλοξενείται πλέον μόνιμα στον Ιερό Ναό, η Έκθεση-Αφιέρωμα που είχαν φτιάξει τα ίδια σε συνεργασία με την θεολόγο τους κ. Μουτζούρη για τον Άγιο Νεκτάριο το Νοέμβριο του 2012.

 Με την αποχώρησή τους τα παιδιά έλαβαν ως ευλογία από τον π. Αντώνιο, μία εικονίτσα και από ένα φυλλάδιο με το διάγραμμα της Θείας Λειτουργίας.

                     Εκ του Ιερού Ναού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή