Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Εκοιμήθηκε εν Κυρίω, ο π. Ηλίας Ψαρρολόγος, συνταξιούχος Κληρικός της Ι. Μ. Αργόλιδος.


Ναύπλιο: Έφυγε από τη ζωή ο εφημέριος της Ευαγγελίστριας
Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο πολιός και ευλογημένος συνταξιούχος ιερέας, Πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Ψαρρολόγος, σε ηλικία 79 ετών.
Ο μακαριστός Ιερέας χειροτονήθηκε Διάκονος και Ιερέας το έτος 1964 από τον μακαριστό Μητροπολίτη Αργολίδος Χρυσόστομο Ταβλαδωράκη και τοποθετήθηκε αρχικώς Εφημέριος του Ιερού Ναού αγίων Νικολάου και Δημητρίου Αργολίδος και στην συνέχεια, το έτος 1967, τοποθετήθηκε εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, όπου και διακόνησε επί 41 συναπτά έτη.
Συνταξιοδοτήθηκε στις 31-12-2007. Διακρίθηκε για την καλοσύνη της καρδιάς του, τον ένθεο ζήλο και την μεγάλη αγάπη του προς την Αγία μας Εκκλησία. Ανοικοδόμησε τον σημερινό Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας το έτος 1975.
Το ιερό σκήνωμα του κοιμηθέντως εν Κυρίω, Ιερέως Ηλία Ψαρρολόγου, θα είναι τοποθετημένο για προσκύνημα, από σήμερα τις 14.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Σάββατο στις 13:00 μ.μ. Θα προηγηθεί η τέλεση της Θείας Λειτουργίας αύριο Σάββατο στις 7:00 το πρωί.
Βαγγέλης Μπουγιώτης

Βαγγέλης Μπουγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή