Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Τελευταία συνάντηση της Νεανικής Συνάξεως του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, για το έτος 2011.




Την Πέμπτη 29/12/2011 στις 8.30 μ.μ,. τελέσθηκε η Ακολουθία του Αποδείπνου στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας, στα πλαίσια της Νεανικής Συνάξεως που πραγματοποιείται εκεί. 

  Στη συνέχεια σχολιάστηκε για ένα περίπου μισάωρο, το θέμα του Γέροντος Εφραίμ με την πρόσφατη προφυλάκισή του. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις και υποθέσεις, γύρω από το θέμα αυτό που αναστάτωνει την χώρα και την Εκκλησία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό και σίγουρα θλίβει κάθε συνειδητό Χριστιανό.  
   Στη συνέχεια, αφού συγκεντρώθηκαν όσα μέλη της Συνάξεως που μπόρεσαν να παραβρεθούν τη συγκεκριμένη Πέμπτη, αναχώρησαν για γνωστό Εστιατόριο της Περιοχής Βλάχικά στο Δίλοφο Βάρης και δείπνησαν, αφού η συγκεκριμένη είναι και η τελευταία Σύναξη για το έτος 2011 και είπαν να κλείσουν εορταστικά και διαφορετικά τις Συναντήσεις, από ότι συνήθως.

 Κατά το δείπνο ο Υπεύθυνος της Συνάξεως π. Αντώνιος Χρήστου, ευλόγησε την τράπεζα και τα περισσεύματά της στο τέλος. Αντάλλαξε ευχές για τη νέα χρονιά με όλους και γενικά ήταν ένα ωραίο ευχάριστο κλίμα για όλους.
      Φεύγοντας, ανανέωσαν όλοι το ραντεβού τους για την 2η Πέμπτη του 2012, 12 Ιανουαρίου, όπου θα κοπεί και η Καθιερωμένη Βασιλόπιτα.  
      Εκ του Νεανικού Τομέα του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή