Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το "ησθένησα και επισκέψασθέ με..." υλοποίησε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο Βούλας, για άλλη μια φορά.



   Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011 το απόγευμα,   ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης  Γλυφάδας Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Μαλτέζο, Εφημέριο του Νοσοκομείου, τον π. Αντώνιο Χρήστου Εφημέριο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος Βούλας και από μια ομάδα  περίπου 30 εθελοντών, πραγματοποίησε ποιμαντική επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας.

 Αψηφώντας την βροχή και την κούραση από το ταξίδι στη Κύπρο, ο Ποιμενάρχης της Τοπικής Εκκλησίας, από τις 4.30 μ.μ. και για σχεδόν 4,5 ώρες , επισκέφθηκε όλα τα τμήματα του Ιδρύματος, μοιράζοντας Χριστουγεννιάτικα δώρα, (εικονάκια , δέματα με ευλογίες και γλυκίσματα), σε όλους τους ασθενείς, το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό, καθώς και στους συνοδούς των ασθενών. 

 Σε όλους τους θαλάμους και τα τμήματα,  οι εθελοντές έψελναν Χριστουγεννιάτικους ύμνους, χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια καθώς ο Σεβασμιώτατος συνομιλούσε, ενημερωνόταν για την κατάσταση της υγείας προσωπικά τους ίδιους τους ασθενείς, φεύγοντας  ευχόταν   περαστικά για γρήγορη ανάρρωση. Σε πολλές περιπτώσεις συνιστούσε να έχουν οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους, πίστη στο Θεό, κουράγιο και εμπιστοσύνη στους Γιατρούς του Ιδρύματος. 

Στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες,  τους ευχαριστούσε για ότι προσφέρουν στους ασθενείς και ευχόταν έλεγε να έχουν  κουράγιο  και καλή δύναμη στη δύσκολη και απαιτητική αποστολή τους και φυσικά καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με Χριστό.

Μετά την ολοκλήρωση της επισκέψεως σ, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους εθελοντές που για άλλη μια φορά, στάθηκαν αρωγοί στο ποιμαντικό έργο της τοπικής Εκκλησίας και τον συνόδευσαν για άλλη μια επίσκεψη. Τους τόνισε να θεωρούνται ευλογημένοι που προσφέρουν ότι μπορούν στο Ίδρυμα και στο ευαίσθητο χώρο της Υγείας, έχοντας και οι ίδιοι  ευλογημένα Χριστούγεννα  υγεία για αυτούς και τους οικείους τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή