Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η Πυραμίδα της Ειρήνης στην Αστάνα (Νέα παγκόσμια τάξη)




"Η Astana είναι η πρώτη πρωτεύουσα που χτίστηκε τον 21ο αιώνα και φτιάχτηκε με τέλεια πρώτυπα στο καζακσταν.Είναι πραγματικά ένα όραμα. Ο Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγιεφ, είναι ο πρόεδρος του Καζακστάν . Η πόλη χτίζεται από την αρχή σε μια απομακρυσμένη και έρημη περιοχή της ασιατικής στέπας και το χτίσιμο συνοδεύετε από τα δισεκατομμύρια των πετροδολαρίων.Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. ένα φουτουριστικό κεφαλαίου απόκρυφο τοπίο, που θα περιλαμβάνει την Νέα Παγκόσμια Τάξη 

ενώ γιορτάζουν την πιο αρχαία θρησκεία που είναι γνωστή του ανθρώπου: Sun Λατρείας . Η πόλη εξακολουθεί να είναι ένα τεράστιο εργοτάξιο, αλλά τα κτίρια που έχουν ήδη ολοκληρωθεί έχουν εναν απόκρυφο χαρακτήρα.
Μια δήλωση από την υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον κατά την πρόσφατη επίσκεψή της με την υπουργό Εξωτερικών του Καζακστάν.
"ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ CLINTON: Είμαι σε πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον υπουργό Εξωτερικών από το Καζακστάν,σε μια χώρα μεγάλης στρατηγικής σημασίας...........
 
Αυτή η εικόνα στα αριστερά είναι η Πυραμίδα της Ειρήνης στην Αστάνα.
"Ό Manly P. Hall ανέφερε, ότι η πυραμίδα αυτή είναι το απόλυτο σύμβολο που αντιπροσωπεύει τα μυστήρια των αρχαίων πολιτισμών.Σήμερα η ελίτ  άρχισε  τον αποκρυφισμό, και οι κληρονόμοι αυτής της αρχαίας σοφίας χρησιμοποιή την πυραμίδα ως σύμβολο της εξουσίας στο σύγχρονο κόσμο.
 
                                                                                                                                                           "οι χρυσοί πυλώνες στην Αστάνα ονομάστηκαν από τον αρχιτέκτονα ως" Boaz "και" Jachin (Δες κάτω φωτ.)
 
προσέξτε τα  μασονικά σχέδια στις φωτογραφίες,  αριστερά, και δεξιά, που είναι ίδια με το κτήριο της Αστάνα πάνω....
Τυχαίο?......


 ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ      ΒΙΒΛΟ. 
    "Δύο πυλώνες από ορείχαλκο που ονομάζονταν Boaz και Jachin είχαν στηθεί στη βεράντα του Ναού του Σολομώντα (1 Βασιλέων 7:15?. 7:21? 2 Βασιλέων 11 : 14.? 23:03) Boaz βρισκόταν στα αριστερά και Jachin στα δεξιά .
Η Βίβλος καταγράφει τις μετρήσεις τους, όπως 27 πόδια (8,2 μ) ύψος και 6 πόδια (1,8 m) (18 με 12 πήχες) με κοίλη της. 4 δάκτυλα παχύ. (Ιερεμίας 52:21-22). 8-πόδι (2,4 m) ήταν το καθένα διακοσμημένο με σειρές από 200 σκαλιστά ρόδια ορείχαλκο, στεφανωμένοι με επτά αλυσίδες και ολοκληρωμένος με κρίνα.
Βλέπουμε τους δύο πυλώνες ποιό πάνω, μασονική τυπολατρεία.

Βλέπετε οι Τέκτονες πάντα σχεδίαζαν να ανοικοδομήσουν το ναό του Σολομώντα, αλλά όχι για την επιστροφή του Ιησού...
  Οι Τέκτονες θέλουν τον Αντίχριστο  για να έρθει και να πάρει τη θέση του στο νέο ναό, όπως προβλέπει η προφητεία της Βίβλου, και  θα συμβεί.

Το κτίριο της όπερας είναι αφιερωμένο στην αποκήρυξη της βίας και να συγκεντρώσει τις θρησκείες του κόσμου . Ο Norman Foster έχει πει ότι το κτίριο δεν διαθέτει αναγνωρίσιμα θρησκευτικά σύμβολα για να επιτραπεί η αρμονική επανένωση όλων.
Στην πραγματικότητα, η πυραμίδα είναι ένας ναός για την αποκρυφιστική και μόνη υποτίθεται αληθινή θρησκεία:..

Η Είσοδος μέσα σε αυτό το κτίριο είναι  πραγματικά συμβολική. Αντιπροσωπεύει το μονοπάτι των ανθρώπων και την πορεία του στον φωτισμό.
Στην κορυφή της όπερας είναι ο κεντρικός χώρος της πυραμίδας. Ενεργεί ως αίθουσα συσκέψεων για συνέδρια επανένωση των θρησκευτικών  ηγετών του κόσμου. Πάρτε ένα λεπτό και  δείτε το συμβολο εδώ στη φωτογραφία. `Ολοι οι  θρησκευτικοί ηγέτες από όλο τον κόσμο συνεδριάζουν,  γύρω από ένα τεράστιο σύμβολο  του ήλιου, συζητώντας το πώς να συμβιβάσουν τις διαφορές τους για τα επόμενα χρόνια της Νέας Εποχής.

Ο συμβολισμός είναι κραυγαλέος, γιατί όλες αυτές οι θεολογίες είναι απλά απόφυση του αρχικού αντικειμένου της λατρείας: του Ήλιου »
Η λέξη Αστάνα του Καζακστάν στην κυριολεξία σημαίνει Capital, αλλά η ίδια η λέξη προέρχεται από την περσική (Αστάνα, από το ρήμα Istadan και  σημαίνει «όριο» - βασιλικό ή ιερά, (όπου οι άνθρωποι στέκονται όσον αφορά με δέος), επίσης άμα αναγραμματίσετε την λέξη βγαίνει η λέξη satana.         

Επίσης η Astana θα φιλοξενήσει φέτος το IV Συνέδριο όλωντων ηγετών του κόσμουκαι των παραδοσιακών  θρησκειώντου κόσμου το 2012
Το μόνιμο κέντρο για το συνέδριο του Παγκόσμιου Θρησκειώνβρίσκεται στην Αστάνα. Το κέντρο είναι μία κλασικήαιγυπτιακή πυραμίδα, φορτωμένη ολόκληρη με σύμβολα αρχαία Σουμερίων , αιγυπτιακά, Illuminati και άλλα..

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την Αστάνα


πηγή


ΠΗΓΗ: Η Πυραμίδα της Ειρήνης στην Αστάνα (Νέα παγκόσμια τάξη) http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2011/09/blog-post_3393.html#ixzz1hHSVvtxO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή