Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2011

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΞΕΩΣ ΤΟΥ Κ.Α.Α.Π. ΒΟΥΛΑΣ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ
________
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ
ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ
ΙΕΡΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ Κ.Α.Α.Π. ΒΟΥΛΑΣ

Λ. Καραμαλνή 2, Τκ 16673, Βούλα. Τηλ: 210 8959959
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ  ΕΚΔΗΛΩΣΗΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/12/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 6:30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Κ.Α.Α.Π. ΒΟΥΛΑΣ (ΠΡΩΗΝ Π.Ι.Κ.Π.Α). ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ :
v  ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΥΜΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ, ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΛΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΟΥΜΠΕΣΗ.
v  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΥ.
v  Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ π. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΥ ΘΑ ΟΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΕΟΡΤΙΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΑΝΙΕΣ,
v  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΙΚΠΑ» ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΑΣ  ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.


                                                                           ΕΚ  ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα


Δημοφιλή