Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

«Όλοι μαζί μπορούμε»: Εκστρατεία με στόχο τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής





Πηγή : Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr
Η οικονομική κρίση βαθαίνει κάθε μέρα. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση. Πρέπει να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης. Το περίσσευμά μας, για το διπλανό μας. Στο πλαίσιο αυτό, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος  ο ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη των Super Market: ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Lidl, Μασούτης, Μπαλάσκας, Σκλαβενίτης, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της εκκλησίας.
Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα συγκεκριμένα super market, αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του « Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Σε κάθε αγορά μας από το super market θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται. 
Είναι καλό να επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Εκκλησίας, θα περνούν από τα συνεργαζόμενα super market και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα, τα οποία εσείς αφήσατε στις γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι. Μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης, 
σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, συγκεντρώθηκανπερισσότεροι από δύο τόνοι τυποποιημένων τροφίμων. Μόνο στην Αθήνα συγκεντρώθηκαν πάνω από ενάμιση τόνοι τρόφιμα από 10 υποκαταστήματα των σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή