Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Μνημόσυνο νέων ανθρώπων από τον Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλο.



   Τo Σάββατο 3/12/2011 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, ιερούργησε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούλας και τέλεσε το Μνημόσυνο όλων των νέων ανθρώπων της Ιεράς Μητροπόλεως που έχουν κοιμηθεί την τελευταία εικοσαετία. Στο κήρυγμά του ο Ποιμενάρχης μας, εντός του Ιερού Ναού, ανέλυσε το Ιερό Ευαγγέλιο της ημέρας. 

  Μετά το τέλος της Θ. Λειτουργίας και την διανομή του Αντιδώρου, στο Πνευματικό Κέντρο του ίδιου Ιερού Ναού, παρατέθηκε καφές και νηστίσιμα βουτήματα για τους γονείς και συγγενείς των παιδιών που ανήκουν πλέον στη Θριαβεύουσα Εκκλησία και των Ενοριτών που μετείχαν στην Θ. Λειτουργία. Εκεί ο Σεβασμιώτατος από το βήμα με λόγια πάλι παρηγορητικά  τόνισε την ωφέλεια της προσευχής για τους κεκοιμημένους και πόσο παρηγοριά πρέπει να αισθάνονται οι γονείς αυτή την στιγμή που μετείχαν στο μνημόσυνο των παιδιών τους. Ο Κύριος ο Πατέρας όλων έχει πλέον όλα τα παιδία στην αγκαλιά του και γι΄ αυτό δεν πρέπει να λυπούμαστε ως Χριστιανοί που έχουμε πίστη στην Ανάσταση. Στο τέλος ο Μητροπολίτης έδωσε σε όλους ως ευλογία το νέο Εγκόλπιο Ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως για το νέο έτος που πλησιάζει 2012.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή