Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Ξεκινούν τα Διενοριακά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ» της Ι. Μ. Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης.




Η Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης, δια του Αθλητικού της Οργανισμού «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ», πραγματοποίησε συνάντηση την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ν. Αγίου Νεκταρίου Βούλας. Η συνάντηση έγινε για την Κλήρωση των Πρωταθλημάτων  ποδοσφαίρου για όλες τις κατηγορίες (Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, Αποφοίτων, ανδρών και γυναικών).  Τα πρωταθλήματα ξεκινούν  το Νοέμβριο του 2013 στα γήπεδα του «Star Football Club» -Αλκυωνίδων 4 στη Βούλα- και θα ολοκληρωθούν το Μάιο του 2014.

 Εκ μέρους του Γραφείου Νεότητος και του Αθλητικού Οργανισμού, ο π. Αντώνιος Χρήστου καλωσόρισε όσους  αντιπροσώπους των Ενοριών, Κληρικούς και λαϊκούς, κατάφεραν να παρευρεθούν και έδωσε τις απαραίτητες πρακτικές οδηγίες προετοιμασίας των ομάδων, ώστε η συμμετοχή τους στα πρωταθλήματα να είναι σε υψηλό αθλητικό επίπεδο, αλλά και πάντοτε σε εκκλησιαστικά πλαίσια.
Να σημειωθεί ότι παρών στην Εκδήλωση ήταν ο  Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και γνωστός παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής κ. Αντώνιος Γλύκας, ως εκπρόσωπος του Γηπέδου όπου θα διοργανωθούν οι αγώνες «Star Football Club». Ο κύριος Γλύκας επαίνεσε την Ιερά Μητρόπολη Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.  και τον Ποιμενάρχη της κ. Παύλο προσωπικά, για την ευαισθησία τους και την προσφορά τους στον αθλητισμό και τη νεολαία. Δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην ιατρική εξέταση των παιδιών και ότι θα φροντίσει να υπάρχουν, ως κίνητρο συμμετοχής,  τιμητικές διακρίσεις στα παιδιά, πέρα από τις ομαδικές.  
Στο τέλος της εκδήλωσης, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Βούλας, παρέθεσε ένα μικρό κέρασμα για όλους.
 

                     Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή