Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

Γεμάτη παιχνίδι και λουλούδια η Πρωτομαγιά στη Κατηχητική Σύναξη του ΚΑΑΠ Βούλας.


  Την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε κανονικά  η Σύναξη των παιδιών, στα πλαίσια της Κατηχητικής Συνάξεως του πραγματοποιείται στο  Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας. Η Σύναξη αυτή ήταν εντελώς διαφορετική σε σχέση με τις άλλες, γεμάτη παιχνίδι, στο παιδικό πάρκο του Ιδρύματος.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι όμως, αρχίσαμε με προσευχή και ο π. Αντώνιος Χρήστου, υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος, αναφέρθηκε σύντομα στο Θεό ως δημιουργό της φύσεως και ότι ο άνθρωπος είναι διαχειριστής και όχι εξουσιαστής και ιδιοκτήτης της φύσεως. Με την θέα της φύσεως, ο άνθρωπος πρέπει να δοξολογεί Τον Θεό και αν Τον αγαπά πραγματικά πρέπει να σέβεται τη φύση, γιατί οτιδήποτε κακό συμβαίνει στο περιβάλλον ευθύνεται ο ίδιος ο άνθρωπος.  

   Οι καλές καιρικές συνθήκες, ήταν ιδανικές και έτσι τα παιχνίδια και οι δοκιμασίες, πραγματοποιήθηκαν  από τα παιδιά, γεμάτο κέφι και στα πλαίσια του ευγενή συναγωνισμού.

   Στο τέλος του παιχνιδιού κάναμε μία βόλτα στο προαύλιο του Ιδρύματος και αναζητήσαμε λίγα λουλούδια για το Λιτό αλλά όμορφο στεφάνι μας.
     Με το τέλος του παιχνιδιού και της χειροτεχνίας, όλα τα παιδιά αποχώρησαν  χαρούμενα και ικανοποιημένα, ανανεώνοντας το ραντεβού μας, για την επόμενη Παρασκευή 8 Μαΐου 2015.


            Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή