Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Διεθνείς Οργανισμού «PRISON FELLOSHIP INTERNATIONAL».



 Με πολύ ενδιαφέρον και με πάρα πολύ καλές και εμπεριστατωμένες εισηγήσεις, προχωρούν οι εργασίες του Συνεδρίου του Διεθνούς Οργανισμού «PRISON FELLOWSHIP INTERNATIONAL», με συνδιοργανωτή τον Ορθόδοξο Χριστιανικό Οργανισμό για φυλακισμένους στην Αμερική (O.C.P.M.), στο Τορόντο του Καναδά, για την ποιμαντική διακονία των φυλακισμένων αδελφών μας, από τις 27 Ιουνίου καί τελειώνουν στίς 2 Ιουλίου το βράδυ. Τό θέμα του Συνεδρίου είναι: "ελπίς, συγγνώμη, αποκατατάστασις=παλινόρθωσις και ελευθερία".

Την Εκκλησία της Ελλάδος, εκπροσωπεί ο Μητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος, κατόπιν αποφάσεως της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σε ειδικό διεσκευασμένο χώρο του ξενοδοχείου Sheraton, στο κέντρο της πόλεως του Τορόντο, όπου φιλοξενείται το Συνέδριο, τελούνται καθημερινώς οι Ορθόδοξες Ακολουθίες (πρωί και απόγευμα). Στίς 29 Ιουνίου ετελέσθη και Θεία Λειτουργία. Εδόθη ο λόγος, τρίς, στον Μητροπολιτη Γλυφαδας, πρός τους Συνέδρους, για να τους ενημερώσει σχετικά με την διακονία στις φυλακές της Ελλάδος, από την Ορθόδοξη Εκκλησία,περιγράφοντας εν περιλήψει τις εμπειρίες, αφού έχει διακονήσει τον χώρον των φυλακών της Ελλάδος επί 28 χρόνια, ως εθελοντής και έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια ανά τον κόσμο, επισκεπτόμενος συγχρόνως και φυλακές στο εξωτερικό, γνωρίζοντας το Σωφρονιστικο Σύστημα των ξένων Κρατών και τις ιδιαιτερότητες, συγκρίνοντας το Σωφρονιστικό Σύστημα αυτών, με το της Ελλάδος.

Συμμετέχουν 145 χώρες και οι σύνεδροι ανέρχονται σε χίλιους. Η οργάνωση του Συνεδρίου άριστη.

Την ημέρα της λήξεως του Συνεδρίου θα δοθεί ο λόγος στόν Μητροπολίτη, όπου θα εκφράσει τις προσωπικές του εντυπώσεις και εκ μέρους όλων των Ορθοδόξων μελών (κληρικών και λαϊκών).
















Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας
















Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή