Αγαπητοί φίλοι,γνωστοί και άγνωστοι, σας καλωσορίζω στο προσωπικό μου blog. Σας ευχαριστώ για την τιμή και το χρόνο που αφιερώσατε, για να το επισκεπτείτε...με τιμή π. Αντώνιος Χρήστου

Συνολικές προβολές σελίδας

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ; ΕΛΕΥΘΕΡΑ....

Translate-Μετάφραση σε άλλη γλώσσα

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα ΚΑΑΠ Βούλας, η τελευταία Κατηχητική Σύναξη, πριν την έλευση της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.


 Την Παρασκευή της Τυρινής, 16 Φεβρουαρίου 2018 το απόγευμα , πραγματοποιήθηκε η Κατηχητική Σύναξη στο Ίδρυμα Κ.Α.Α.Π. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.) Βούλας. Στην αρχή τελέσθηκε η προσευχή και εν συνεχεία ένα σύντομο μάθημα για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή, μιλώντας για την κυρά Σαρακοστή και παρουσιάζοντας τις Κυριακές αυτής της περιόδου της Εκκλησίας.
Μετά το τέλος του σύντομου μαθήματος πραγματοποιήθηκε μία μικρή γιορτούλα.  Όλα τα παιδιά το χάρηκαν πολύ, έφαγαν και τραγούδησαν. Το φαγητό ήταν πλούσιο, προσφορά του Συλλόγου "Φίλοι του ΠΙΚΠΑ" και άλλων εθελοντών και η μουσική ζωντανή, από την κ. Μαρία Κοτσίρη.

Κατά το τέλος της Γιορτής, ο π. Αντώνιος Χρήστου, ο Υπεύθυνος Ιερεύς του Ιδρύματος,  ,ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτούλα και καλή και ευλογημένη Μ. Τεσσαρακοστή!
Από την επόμενη Παρασκευή, θα τελείται όπως κάθε χρόνο, κανονικά η Ακολουθία των Χαιρετισμών της Παναγίας μας, στο Εκκλησάκι του Ιδρύματος, τον Άγιο Στυλιανό.
         
         Εκ της Κατηχητικής Συνάξεως του Κ.Α.Α.Π. Βούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου

Ομιλίες π. Αντωνίου Χρήστου
Πατήστε πάνω στην Εικόνα






Δημοφιλή